fredag 19 februari 2010

No och jag s 77 - 90

I avsnittet vi läste idag får Lou till slut syn på No i kön till soppköket. Lou försöker gå fram till henne, men No ignorerar henne och är avvisande. Hon säger till Lou att försvinna och skriker "det är inte ditt liv!" Lou går därifrån och tänker att hon hatar alla hemlösa.

Vi förstår att Lous pappa anstränger sig mycket för att försöka svara på alla hennes funderingar och frågor, medan hennes farmor tror att Lous huvud ska explodera av alla tankar som hon har.

Lou är imponerad av Lucas. Han frågar henne om hon vilja följa med och åka skridskor. Lou tänker att Lucas känner alla, men han står ändå kvar med henne utanför skolan.

Plötsligt en dag står No utanför skolan och väntar på Lou. De går till en bar och No säger att hon verkligen inte vet vad hon ska ta sig till. Hon har försökt hitta ett jobb, men det går inte utan en adress.

Lou berättar om Lucas och No säger att hon var kär i en kille när hon bodde på internatskola, men hon berättar inte vad som hände sedan. Lou säger till No att hon gärna får komma och hälsa på henne igen. No måste gå för att få plats på härbärget för natten och de skiljs åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar